harley wash2 resize

Fie ca ai o motocicleta sport sau un cruiser custom, cu siguranta o privesti cu drag si iti face placere sa o admire toata lumea.

Curatarea in detaliu a unei motocilete este un ritual pe care ne mandrim ca il cunoastem in intregime. Spalatoriile clasice pot dauna motocicletelor, atat din cauza presiunii mari folosite, cat si din cauza produselor folosite.

Motorcycle Support foloseste produse profesionale speciale (Meguiar’s) pentru fiecare parte a motocicletei tale – de la vopsea mata sau lucioasa, pana la aluminiu, crom, piele, jante si cauciucuri.

Obiectivul nostru este sa oferim ce este mai bun in procesul de curatare profesionala astfel incat sa iti inapoiem motocicleta ca noua. Pentru ca ne dorim ca tu, clientul nostru, sa fii multumit ti-am pregatit pachetul de baza la doar 99EURO si include: spalare, degresare, ceruit, lustruit crom si aluminiu, tratament piele si vinilin, lustruit plexiglas.

Stim ca o plimbare cu motocicleta este frumoasa in grup asa ca vino cu cel putin un prieten cu motocicleta si scadem 20% din pretul total.

Te invitam la showroom-ul nostru, iar cat timp motocicleta va fi polishata si cu grija aranjata, tu poti savura o cafea sau poti citi cele mai noi stiri din domeniul moto in lounge-ul special amenajat pentru a putea vedea ritualul curatarii in desfasurare.

снять 2 х комнатную квартиру в москве а что остается для по его мнению аренда ква...
[url=http://fun-bikes.ru/g5902913-kvadrotsikly-detskie]купить детский квадроцикл[/url] - квадроцикл цена
wh0cd442275 [url=http://sildalis-2016.top/]learn more[/url] [url=http://buyindocin500.us/]indocin[/url] [url=http://ventolin25.gdn/]ventolin[/url] [ur...

Contact

0744.33.21.21
Inside Semanatoarea parc
Bucharest, Sector 6, Splaiul Independentei, Nr,319, OB.251
Monday-Friday: 10.00 - 19.00